Peggy Rolvink

peggy1

Welkom bij Searchmate

Mijn naam is Peggy Rolvink, een ondernemer pur sang.

Na mijn HBO opleiding ben ik via diverse omwegen in januari 2000 voor mezelf begonnen. Mijn eerste grote opdracht was voor drie samenwerkende consortia op Amsterdam IJburg. Vanaf dag 1 heb ik meegewerkt aan de ontwikkeling van IJburg zoals deze heden tendage is te aanschouwen. Door deze ervaring wist ik dat ik mijn kernkwaliteiten kwijt kan in de vastgoed- en projectontwikkelingsbranche.

Mijn kracht zit in het bij elkaar brengen van mensen en samen met hen te komen tot het optimale resultaat. Vooral samenwerkingen tussen beleggers, corporaties, ontwikkelaars en aannemers, waarin ieder zijn eigen belangen heeft, spreekt mij enorm aan. In de bouw- en ontwikkelingswereld ligt de druk om resultaat te behalen hoog. Voor mij is het vanzelfsprekend dat er meer dan acht werkuren in een dag zitten. Momenteel werk ik aan projecten als KJ Plein Den Haag, Cruquius Amsterdam en Kop Grasweg Amsterdam. Voor meer informatie zie pagina projecten.

Waarom ondernemer?

Mijn eerste ervaring op het gebied van eigen ondernermerschap deed ik op toen ik 11 jaar was. In de kop van Noord-Holland waar ik getogen ben is het elke zomer spitsuur om bollen te pellen. Er werd betaald per gevulde kist met gepelde bollen, dus was het zaak zoveel mogelijk kisten vol te krijgen op een dag. Daar heb ik ondervonden dat je met hard werken daadwerkelijk geld kunt verdienen en dus wordt beloond voor je inzet. Toen wist ik, dit wil ik later ook. Eigen baas zijn en verantwoordelijk zijn voor het genereren van eigen inkomsten.

Na mijn HBO diploma heb ik o.a. banen gehad als fondsenwerver voor Landschap Noord-Holland (omdat ik een groen hart heb), accountmanager zakelijke kredieten bij Fortis en directiesecretaresse bij de Philips top in de Rembrandtoren. Op 7 januari 2000 heb ik besloten voor mijzelf te beginnen, met als specialisatie de bouw- en vastgoedwereld.

peggy20181
peggy20182

De mens achter de ondernemer

Werken geeft mij veel voldoening maar ik vind het belangrijk een goede balans aan te brengen tussen werk en privé. In 2011 ben ik moeder geworden van een prachtige dochter Bregje. Naast mijn gezin kan ik mij goed opladen in de natuur.

Daarnaast is reizen bijzonder belangrijk in mijn leven. Het even afstand nemen van het werk maakt je een rijker mens. Het ontmoeten van verschillende culturen en het vertoeven in de natuur is voor mij het ultieme geluk.

In mijn vrije tijd ben ik bestuurslid van muziekschool waterland en lid van een BSO oudercommissie. Sinds 2011 ben ik tevens toegetreden tot Rotary, een organisatie die zich onbezoldigd inzet voor de maatschappij.

Searchmate werkt niet alleen, maar heeft zich aangesloten tot een netwerk waarin allerhande diensten denkbaar zijn. Hoe groot of hoe klein de klus ook mag zijn, wij vinden altijd een geschikte oplossing!

Curriculum Vitae